NEA

Προσοχή στην Μαραθώνος – Έργα στην Λ. Αλεξάνδρας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Αλεξάνδρας αύριο και μεθαύριο – Διεξαγωγή αγώνα δρόμου με την επωνυμία «7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα» την Κυριακή 16 του μήνα.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 15 και 16.10.2022 καθ΄όλη την διάρκεια του 24ώρου , θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αλεξάνδρας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Προσοχή την Κυριακή όσοι κινηθείτε στην Μαραθώνος

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα» την Κυριακή 16/10/2022, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κατωτέρω οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Μαραθώνα (Δημοτική Ενότητα Νέας Μάκρης), ως εξής:

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της διασταύρωσης Λ. Μαραθώνος και Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 10.30΄.

– Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Δημοκρατίας-Αρτέμιδος-Φειδιππίδου όπου θα επιτρέπεται και η κάθετη διέλευση οχημάτων.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας (φανάρια Ζούμπερι), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄- 11.00΄.

– Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Διονύσου.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αεροπορίας και της Λ. Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 10.30΄ – 11.30΄.

– Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται ως εξής: δεξιά στην οδό Αεροπορίας και στη συνέχεια αριστερά στη Λ. Ποσειδώνος (παραλιακή Ν. Μάκρης).

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Μαραθωνομάχων (ΤΥΜΒΟΣ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την πόλη του Μαραθώνα, κατά τις ώρες 09.30΄ – 10.30΄.

– Η κυκλοφορία προς το κέντρο πόλης του Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

Οδός Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 09.30΄- 11.30΄.

– Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάτω Σουλίου και της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 13.30΄.

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!