NEAPINED

Πόσο τούμπανο είναι η BMW M2 με το M Performance;

Η M2 είναι ένα από τα τελευταία καθαρόαιμα κουπέ με εξακύλινδρη συνταγή και πίσω κίνηση προκαλώντας κάθε τρελαμένο petrolhead.

Τι και αν η παραγωγή της νέας BMW M2 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Μετά τα ενθαρρυντικά σχόλια η BMW αποκαλύπτει ένα νέο πακέτο εξοπλισμού που κάνει ακόμη πιο άγρια τη νέα M2 και με μία πιο επιθετική εμφάνιση.

Ο λόγος για το πακέτο M Performance που προσφέρει ένα ακόμη πιο εμφατικό αεροδυναμικό σύνολο με μία μεγάλη πίσω πτέρυγα και μία μικρότερη στην οροφή για ακόμη μεγαλύτερο downforce.

Τα εμπρός και πίσω φτερά έχουν κάποια έξτρα αεροδυναμικά στοιχεία, ενώ το ανθρακόνημα κάνει την εμφάνισή του και στις εισαγωγές στο εμπρός μέρος, αλλά και σε κάποια σημεία στο σαλόνι.

Ταυτόχρονα, στο πίσω μέρος οι απολήξεις μαζεύτηκαν στο κέντρο παραπέμποντας στις Μ3 και Μ4. Επίσης, ο πίσω προφυλακτήρας και ο διαχύτης είναι από κάρμπον, όπως τα καλύμματα των καθρεπτών, ενώ οι τροχοί είναι 20 και 21 ιντσών, μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Η M2 είναι σίγουρα το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης. Και όπως φαίνεται η BMW βρίσκει τρόπους να μην αφήνει το ενδιαφέρον του κοινού να καταλαγιάσει, αφού έπονται και άλλες νέες εκδόσεις και πακέτα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!