NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Hydrofoiler SL3: Ένα e-bike για βόλτες στο νερό [video]

Η Manta5 από τη μακρινή Νέα Ζηλανδία παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον e-bike θαλάσσης που κινείται περίπου όπως ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Ξεχάστε τα τζετ-σκι! Το Hydrofoiler SL3 που βλέπετε είναι μια αρκετά έξυπνη ιδέα που συνδυάζει γυμναστική και ψυχαγωγία. Το κόνσεπτ είναι ανάλογο ενός e-bike. Υπάρχει ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ 2,5 kW που κινείται την έλικα για περιορισμένη αυτονομία.

Ωστόσο, ο αναβάτης μπορεί να κάνει και πεντάλ επιλέγοντας ανάλογα με την αντοχή του ένα από δέκα συνολικά προγράμματα υποβοήθησης. Το επιλεγμένο πρόγραμμα, η αυτονομία της μπαταρίας και το φορτίο της απεικονίζονται σε μία μικρή ψηφιακή οθόνη.

Σχετικά με την μπαταρία η βασική έκδοση του SL3 έχει μία μικρή στις 600 Wh, αλλά τα ακριβότερα SL3+ και SL3 Pro έχουν μία μεγαλύτερη στις 1.000 Wh προσφέροντας αυτονομία για έως 4,5 ώρες.

Αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει και χειρόγκαζο για την ηλεκτρική κίνηση με την μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 20 χλμ/ώρα. Η Manta5 ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να πουλά το προϊόν της μέσα στο 2023 σε μια τιμή περίπου στις 7.000-9.000 δολάρια.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!