NEAPINED

Toyota GR Supra GT4 Evo: Αποκλειστικά για τις πίστες

Πολλοί θα ήθελαν να δουν στον δρόμο μία τέτοια Supra, αλλά για την ώρα η GT4 περιορίζεται μόνο για τις πίστες με το ντεμπούτο της να έχει προγραμματιστεί για την Daytona.

Η GT4 είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου μία τριετία και έχει γράψει το δικό της μύθο σε αμερικανικά πρωταθλήματα αλλά και διεθνείς αγώνες έχοντας πολλές νίκες (πάνω από 50) και κατακτήσεις τίτλων. Μέχρι τώρα έχουν κατασκευαστεί περισσότερες από 50 αγωνιστικές GT4 και τώρα παρουσιάστηκε η αναβαθμισμένη εκδοχή της.

Η οποία ξεχωρίζει από το Evo και έχει αρκετές βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη με την επιμέλεια της Toyota Gazoo Racing.

Συγκεκριμένα, στην έκαναν επεμβάσεις στην ανάρτηση, στα φρένα, νέα ρύθμιση του ABS, στα αμορτισέρ της KW και στη νέα αντιστρεπτική για καλύτερη σταθερότητα στις στροφές υψηλής ταχύτητας. Αναβαθμίσεις έγιναν και στον κινητήρα που έχει πλέον μεγαλύτερη ιπποδύναμη και καλύτερη καμπύλη ροπής αλλά και ένα εξελιγμένο σύστημα ψύξης.

Όπως είπαμε η GT4 Evo θα κάνει ντεμπούτο τον Γενάρη στον 24ώρο αγώνα της Daytona. Όποιος αγωνιζόμενος θέλει μία τέτοια θα πρέπει να καταβάλλει από 186.000 δολάρια και από εκεί και πέρα πολλές δεκάδες χιλιάδες για τα εξτρά. Όσο για τους μη αγωνιζόμενους να υπενθυμίσουμε πως η Toyota έχει ήδη ανακοινώσει την Supra με το χειροκίνητο manual κιβώτιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!