NEA

Ποιος δεν θα ήθελε αυτή την εκπληκτική Ferrari Testarossa Spider; [video]

Η «ανοιχτή» Testarossa Pininfarina Spider θα βγει σε δημοπρασία στις 5 Νοεμβρίου και λόγω της σπανιότητάς της αναμένεται να «πιάσει» πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια!

Επισήμως, η Ferrari έχει κατασκευάσει 7.177 Testarossa. Καμία από αυτές όμως δεν ήταν convertible, εκτός από την εικονιζόμενη που έχε την υπογραφή του Pininfarina και είχε κατασκευαστεί για τον τότε πρόεδρο της Fiat, τον Gianni Agnelli.

Μάλιστα, σαν αυτή την ανοιχτή Testarossa είχαν κατασκευαστεί μερικές ακόμη, για ειδικούς πελάτες όπως για τον Σουλτάνο του Μπρουνέι.

Ωστόσο, η εικονιζόμενη του 1990, πέρα από την σπανιότητα της βρίσκεται και σε μία εξαιρετική κατάσταση αφού έχει διανύσει μόλις 415 χιλιόμετρα. Αξιοσημείωτο είναι πως στη συγκεκριμένη Testarossa δεν μπήκαν ποτέ κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας και όλα τα χιλιόμετρα έγιναν σε «ελεγχόμενο» περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον οίκο RM Sotheby’s το αυτοκίνητο είναι πλήρως λειτουργικό μετά από μία αναπαλαίωση που κόστισε κοντά στις 178.000 δολάρια.

Μετά το γερό σέρβις η ανοιχτή Testarossa βάφτηκε ξανά, η ταπετσαρία στο σαλόνι αλλάχτηκε και τα μηχανικά μέρη έγιναν σαν καινούργια. Και κάπως έτσι αυτή η πολύ σπάνια Ferrari θα πωληθεί για περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια!


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!