NEA

Το Renault 4 θα είναι το δεύτερο πιο όμορφο «μικρό»

Το επικό Κατρέλ επιστρέφει και μετά το Renault 5 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της δεκαετίας.

Η γαλλική εταιρία ετοιμάζει μία επίθεση στην κατηγορία των «μικρών» ηλεκτρικών με δύο πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα που έρχονται από το παρελθόν. Το ένα είναι το Renault 5 που θα έχει μια σπορ προσέγγιση που δεν θα αποκλίνει από το μοντέλο του παρελθόντος. Μάλιστα, θα δούμε και έκδοση Alpine.

Το άλλο είναι το Renault 4 που θα το δούμε ένα χρόνο πιο μετά. Συγκεκριμένα, το 2024. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το μοντέλο παραγωγής θα ακολουθήσει τη SUV προσέγγιση του πρωτότυπο μοντέλου. Κάτι που είναι το πιο πιθανό αφού τα SUV έχουν το momentum.

Στην οθόνη σας βλέπετε μία ενδιαφέρουσα εικασία από τη μετρ στην επεξεργασία εικόνας Larson Design, ο οποίος πήρε το concept και προσπάθησε να φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι σαν μοντέλο παραγωγής. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει αρκετά ισορροπημένο, αν και οι φανατικοί φίλοι της εταιρίας θα ήθελαν κάτι πιο κοντά στο πρωτότυπο μοντέλο. Σας αρέσει ή όχι;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!