NEA

Μία ηχόμπαρα από την εξαγωγή μίας Porsche 911 GT3

Αυτή η απίστευτη ηχόμπαρα θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 κομμάτια με την τιμή της καθεμιάς να βρίσκεται κάπου πάνω από τις 12.000 ευρώ.

Η Porsche Design συνηθίζει να παρουσιάζει κατά καιρούς διάφορα επινοητικά αξεσουάρ. Αυτή τη φορά συνδυάζει ένα από τα πιο θορυβώδη εξαρτήματα του αυτοκινήτου με ένα ηχοσύνολο για όσους θέλουν μια ηχόμπαρα που δε μοιάζει με καμία άλλη.

Η 911 Soundbar 2.0 Pro, όπως ονομάζεται, αντιγράφει την απόληξη μαζί με το σιλανσιέ μιας 922 GT3. Μέσα του κρύβεται ένα σύστημα 2.1.2 surround με ισχύ 300 Watt. Υπάρχει ενσύρματη και ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης με την πηγή, HDMI θύρες, Dolby Atmos DTS-HD και πολλά άλλα.

Η κατασκευή είναι της είναι από χάλυβα, αλουμίνιο και άλλα υλικά. Το όλο πακέτο φτάνει τα 65 κιλά οπότε καταλαβαίνει κανείς πως αυτή η ηχόμπαρα δεν είναι και πολύ εύκολη στη μεταφορά της με την εταιρία να προτείνει την επιτοίχια τοποθέτησή της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!