NEA

Η νέα Lancia Ypsilon θα είναι ένα μικρό SUV

Η ιταλική εταιρία ετοιμάζεται για την επιστροφή της στις αγορές και η νέα της εποχή θα ξεκινήσει από τη Ypsilon.

Η νέα γενιά της Ypsilon θα είναι εξηλεκτρισμένη και θα διαθέτει εξηλεκτρισμένες ήπια υβριδικές εκδόσεις, καθώς και ηλεκτρική. Όλες θα κυκλοφορήσουν το 2024 και πιθανότατα η νέα Ypsilon θα έχει ένα SUV/ crossover αμάξωμα μιας και θα βασίζεται στο σασί του Jeep Avenger, του Opel Mokka και των λοιπών σχετικών μοντέλων. Μία πρώτη γεύση μας δίνουν τα renderings του Marco Maltese.

Το 2026 θα παρουσιαστεί η νέα ναυαρχίδα της μάρκας, η οποία με μήκος 4,60 μέτρων θα ανταγωνιστεί στη δημοφιλέστερη κατηγορία της Ευρώπης. Θα ονομάζεται Aurelia. To 2028 θα είναι η χρονιά όπου θα παρουσιαστεί η Delta, ένα μυώδες αυτοκίνητο με δυναμικές γραμμές που θα έχει μήκος 4,40 μέτρα.

Αυτά τα τρία νέα μοντέλα θα καλύπτουν το 50% της ευρωπαϊκής αγοράς και θα έχουν ως στόχο να συμβάλουν στη βελτίωση της θέσης της Stellantis στις premium και luxury κατηγορίες, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, Dare Forward 2030.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!