NEA

Ραντάρ έπιασε 22χρονο να οδηγεί με 280 χλμ./ώρα!

Ένας 22χρονος Αυστραλός οδηγός έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αφού η αστυνομία ισχυρίζεται πως το Golf R που οδηγούσε άγγιξε τα 280 χλμ./ώρα!

Σύμφωνα με την αστυνομία το ραντάρ έπιασε τον 22χρονο με το Golf R να κινείται σε μία ευθεία με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με την δικαιολογία πως είχε αργήσει στο γραφείο. Το συμβάν αναρτήθηκε στο Facebook του αστυνομικού τμήματος της Αυστραλίας και αποτέλεσε αντικείμενο εκατοντάδων σχολίων.

«Αν ένα Golf θα έφτανε ακόμη και τα 280 χλμ./ώρα είναι το ερώτημα που πρέπει να τεθεί!!!», σχολιάσει κάποιος «280 χιλιόμετρα… Αυτό το ραντάρ πρέπει να βαθμονομηθεί», έγραψε ένας άλλος. Και, πράγματι, το Golf R περιορίζεται σε τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα από το εργοστάσιο, αν και κάποιος μπορεί να αφαιρέσει το κόφτη και να φτάσει αυτή τη ταχύτητα.

Ακόμη και έτσι όμως είναι πολύ δύσκολο να φτάσει κανείς αυτή την ταχύτητα σε ένα δρόμο. Ακόμη και σε μία αχανή ευθεία της Αυστραλίας. Ακόμη και αν το συγκεκριμένο Golf R είχε πολλές αναβαθμίσεις. Κάποιο μιλούν για λάθος του ραντάρ, κάποιοι πως μπορεί να υπήρξε ευνοϊκός άνεμος. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο 22χρονος έχει μπλέξει άσχημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!