NEA

Γιατί δεν μπορείς να αγοράσεις μία Lamborghini

Ακόμη και αν έχεις τα χρήματα που κοστίζει κάποιο από τα μοντέλα της ιταλικής φίρμας αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς και να το αγοράσεις.

Ειδικότερα σε μία περίοδο με πολλές καθυστερήσεις στις γραμμές παραγωγής η αγορά ενός supercar γίνεται ακόμη πιο προβληματική. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε που έχει τα χρήματα να αγοράσει μία Lamborghini.

Για το πρώτο ενιάμηνο του 2022 η ιταλική εταιρία έχει πουλήσει 7.430 αυτοκίνητα με την Urus να είναι το πιο δημοφιλές της μοντέλο με περισσότερες από 4.834 μονάδες. Πρόκειται για μία εκτόξευση ζήτησης και παραγωγικότητας η οποία δεν φαίνεται να ανακόπτεται σύντομα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο CEO της ιταλικής φίρμας, ο Stephan Winkelmann, είπε πως ήδη υπάρχουν παραγγελίες για ολόκληρο το 2023. Έτσι, ο χρόνος αναμονής ανεβαίνει στους 18-19 μήνες αφού η εταιρία του πουλά περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που μπορεί να παράγει.

Μάλιστα, η κατάσταση αναμένεται να «επιβαρυνθεί» ακόμη περισσότερο όταν παρουσιαστούν οι διάδοχοι των Aventador και Huracan. Χαρακτηριστικό είναι πως οι προ-παραγγελίες για τον αντικαταστάτη της Aventador έχουν ξεπεράσει τις 3.000 μονάδες κλείνοντας τουλάχιστον τα 2/3 της παραγωγής.

Μπορεί όλοι να μιλάμε για κρίση, αυτό όμως δεν εμποδίζει την Lamborghini να διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της. Και όπως καταλαβαίνετε όποιος έχει τα χρήματα θα πρέπει να έχει και τα «κονέ» ή το status για να αγοράσει μία καινούργια Lamborghini.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!