ΑΓΩΝΕΣ

GP Βραζιλίας: Ο Russel νικητής στο Sprint!

Ο George Russel και η αναγεννημένη ομάδα της Mercedes ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο πολύ ενδιαφέρον σπριντ του Γκραν Πρι της Βραζιλίας.

Ο Russel κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση, έχοντας μία πολύ ωραία μάχη με τον Verstappen (ο οποίος όμως είχε ξεκινήσει με μέση γόμα ελαστικών).

Ενώ ο Hamilton κατάφερε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση, δείχνοντας ότι η πίστα του Ιντερλάγκος ταιριάζει εξαιρετικά στα μονοθέσια της Mercedes.

Ανάμεσά τους βρέθηκε ο Sainz με την Ferrari, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Verstappen.

Στις υπόλοιπες βαθμολογούμενες θέσεις, βρέθηκαν οι Perez, Leclerc, Norris και η έκπληξη της χθεσινής ημέρας, ο pole man του σπριντ, Magnussen.

Εν αναμονή ενός πολύ ενδιαφέροντα αγώνα αύριο, όπου όπως όλα δείχνουν οι επιλογές των ελαστικών θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ενώ και οι Mercedes δείχνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές στην συγκεκριμένη πίστα.

Πολύ δε περισσότερο όταν ξεκινούν από τις δύο πρώτες θέσεις, καθώς ο Sainz έχει πέντε θέσεις ποινή λόγω αλλαγής κινητήρα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!