PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Βραζιλίας: Ο George Russell πήρε την πρώτη του νίκη!

Αυτή δεν ήταν μόνο η πρώτη του Russell στην καριέρα του αλλά και η πρώτη της Mercedes στο φετινό πρωτάθλημα. Στο βάθρο ανέβηκαν οι Hamilton και Sainz.

Μετά από έναν περιπετειώδη αγώνα, η αναγεννημένη Mercedes κατάφερε να κάνει μία σπουδαία εμφάνιση και με τους δύο οδηγούς της, οι οποίοι έφεραν τα μονοθέσιά τους στις δύο πρώτες θέσεις.

Νικητής ο George Russel, ο οποίος έκανε την πρώτη νίκη της καριέρας του, ολοκληρώνοντας ένα ονειρικό διήμερο, έχοντας κερδίσει και το σπριντ χθες (πήρε και τον βαθμό του ταχύτερου γύρου).

Χωρίς να ρισκάρει, και δείχνοντας στόφα μεγάλου οδηγού, κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση, και οδηγώντας καθαρά να κρατήσει πίσω του τον Lewis Hamilton, ο οποίος είχε στον πρώτο γύρο σύγκρουση με τον Verstappen κατά την επανεκκίνηση του αγώνα.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Sainz και στην τέταρτη θέση ο Leclerc, μετά από μία ανεξήγητη απόφαση της ομάδας της Ferrari να μην ανταλλάξουν μεταξύ τους θέση.

Πίσω τους βρέθηκε ένας εκπληκτικός Alonso, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Verstappen, Perez, Ocon, Bottas και Stroll.

Αρνητικά σχολιάστηκε η άρνηση του Verstappen να δώσει την θέση του στον Perez, ο οποίος κυνηγά την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Εν αναμονή λοιπόν του τελευταίου αγώνα στο Άμπου Ντάμπι όπου αναμένεται να κλείσει ο λογαριασμός για τη δεύτερη θέση στους κατασκευαστές, με δεδομένη την ανάκαμψη της Mercedes και τη γενικότερη περίεργη στάση της Ferrari.

Παρακάτω η κατάταξη του αγώναΕπόμενο Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι (20 Νοεμβρίου, στις 15:00). Δείτε εδώ την βαθμολογία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!