NEAPINED

Η Lamborghini Huracan Sterrato μετρά αντίστροφα

Αυτές είναι οι πρώτες πλήρεις φωτογραφίες που μας δείχνουν πως θα είναι η πολύ ιδιαίτερη Lambo που θα μπορεί να πατά με άνεση στο γαρμπίλι και στη λάσπη.

Η Lamborghini έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο που θα είναι το τελευταίο της αποκλειστικά με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Μαϊάμι στις 30 Νοεμβρίου, όμως η Huracan Sterrato δείχνει από τώρα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σχεδίασής της.

Όπως μπορούμε να δούμε η Sterrato είναι μία Huracan με διάφορα εκτός δρόμου μπιχλιμπίδια. Μπροστά στο προφυλακτήρα υπάρχουν έξτρα LED για σαφάρι καταστάσεις, ενώ στην οροφή βλέπουμε ράγες και πρόσθετη εισαγωγή αέρα για τον κινητήρα.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας off-road διαχύτης, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί χάρη στην επαναρρυθμισμένη ανάρτηση, ενώ οι μαύροι τροχοί έχουν λάστιχα μεικτών συνθηκών.

Η Sterrato θα έχει έναν V10 κινητήρα και θα είναι τετρακίνητη. Το σίγουρο είναι πως η Huracan Sterrato θα είναι η τελευταία Lamborghini που θα έχει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης στην αγνή του μορφή, δηλ. δίχως κανένα υβριδικό υποκατάστατο. Με αποκορύφωμα το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα το δούμε το 2028.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!