NEA

Γιατί η Mercedes μειώνει τις τιμές των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων;

Οι μειώσεις αυτές γίνονται γιατί οι πωλήσεις των ηλεκτρικών της γερμανικής εταιρίας στην Κίνα είναι απογοητευτικές, με βάση πάντα τα πλάνα και το δυναμικό της Mercedes.

Η πιο σημαντική αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο και εκεί που υπάρχει ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός είναι αυτή της Κίνας. Οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται εκεί αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες, καθώς οι εγχώριες εταιρίες έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα και βέβαια αρκετά χαμηλότερες τιμές.

Για τη Mercedes η αγορά αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, έτσι αποφάσισε να προχωρήσει σε γενναίες μειώσεις τιμών των αυτοκινήτων της, που φθάνουν έως και τα 33.000 ευρώ για τη μεγάλη EQS.

Μικρότερη αλλά εξίσου σημαντική είναι και έκπτωση στην EQE. H εταιρία μάλιστα ανακοίνωσε ότι από τη στιγμή που θα ισχύσουν οι εκπτώσεις, θα δοθούν κάποια ανταλλάγματα στους ιδιοκτήτες που αγόρασα πρόσφατα τα ηλεκτρικά της μοντέλα σε υψηλότερες τιμές.

Οι μειώσεις αυτές γίνονται γιατί οι πωλήσεις των ηλεκτρικών της γερμανικής εταιρίας στην Κίνα είναι απογοητευτικές, με βάση πάντα τα πλάνα και το δυναμικό της Mercedes. Πάντως, τα νούμερα συνεχίζουν να κινούνται σε χαμηλή πτήση, με την EQS να πουλά μόλις 100 αυτοκίνητα το μήνα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!