PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Άμπου Ντάμπι: Αυλαία με μία ακόμη νίκη για τον πρωταθλητή Verstappen!

Σε ένα GP δίχως απρόοπτα και εκπλήξεις η Red Bull έκανε το «1-3» με τη Ferrari του Leclerc να μπαίνει σφήνα. Αυτή ήταν η 15η νίκη της σεζόν για τον Verstappen. Thank You Sebastian!

Ο αγώνας είχε μία καθαρή εκκίνηση με τον Hamilton να αντιμετωπίζει μικρά προβλήματα απώλειας ισχύος από τους πρώτους γύρους. Τελικά, ο Βρετανός εγκατέλειψε δύο γύρους πριν το τέλος του αγώνα λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Μετά από σύγκρουση με τον Latifi, o Schumacher πήρε ποινή 5 δευτερολέπτων. Ίδια ποινή αλλά επειδή άφησε τα pitstop επικίνδυνα, πήρε και ο Russell. Στον τελευταίο του αγώνα με την Alpine o Alonso εγκατέλειψε περίπου στα μισά λόγω διαρροής νερού.

Προς το τέλος ο Perez κρατούσε πίσω του τον Hamilton με το Μεξικάνο να ανεβαίνει στο βάθρο μαζί με τους Leclerc και το νικητή Verstappen. O Vettel αποχαιρέτισε την Formula 1 μπαίνοντας στην βαθμολογούμενη 10άδα.

Η φετινή σεζόν τελείωσε με απόλυτη κυριαρχία της Red Bull. Για να δούμε αν του χρόνου θα καταφέρει η Mercedes να επιστρέψει και να κοντράρει τον Verstappen με τον Hamilton πιθανότατα να κλείνει την καριέρα του. Όσο για την Ferrari, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν ώστε να καταφέρει να είναι ανταγωνιστική.

Δείτε εδώ Εδώ το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, εδώ η βαθμολογία, εδώ το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!