NEA

Ποια θα είναι η ακριβότερη ταινία όλων των εποχών;

Το νέο Fast and Furious αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην ιστορία του Χόλυγουντ. Αυτό θα το μάθουμε τον Απρίλιο του 2023.

Κανονικά αυτός είναι ο προγραμματισμός για την δέκατη ταινία της σειράς Fast and Furious αλλά μάλλον η πρεμιέρα θα παραταθεί αφού υπάρχουν πολλά σύνθετα θέματα με τα γυρίσματα.

Αρχικά, υπάρχει η παραίτηση του σκηνοθέτη Justin Lin ο οποίος διαφώνησε με τον πρωταγωνιστή Vin Diesel για πολλές αλλαγές στο σενάριο. Από την άλλη υπάρχει το πρόβλημα των εξόδων, τα οποία έχουν εκτοξευθεί σε εξωφρενικά επίπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέχρι τώρα έξοδα έχουν φθάσει στα 340 εκατ. δολάρια, όταν η προηγούμενη ταινία της σειράς, το F9 είχε ολοκληρώσει στα 200 εκατ. δολάρια. Και το ποσό αυτό αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο μιας ούτε τα γυρίσματα έχουν τελειώσει ούτε έχουν υπολογιστεί τα τεράστια έξοδα για διαφήμιση.

Με όλα αυτά αναμένεται το δέκατο Fast and Furious να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην ιστορία του Χόλυγουντ. Και ίσως να ξεφύγει και πάνω από τους Πειρατές της Καραϊβικής, των 379 εκατ. δολαρίων, καθιστώντας έτσι το Fast X (όπως ήδη ονομάζεται συνθηματικά) την πιο ακριβή ταινία που έχει γυριστεί στις ΗΠΑ.

Πάντως αν όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι προηγούμενες ταινίες (οι πρώτες εκ των οποίων ήταν πολύ φθηνές) έχουν αποφέρει στις εταιρίες παραγωγής πάνω από 6 δισ. δολάρια!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!