NEA

Ποιος θα αγοράσει ένα Renault 5 με καρότσα;

Υπάρχουν φορές που είναι να απορεί κανείς με τις εμπνεύσεις που έχουν μερικοί. Όπως για παράδειγμα, για όποιον δημιούργησε αυτό το «αγροτικό» Renault 5.

Ποιος ξέρει; Με το λανσάρισμα του νέου πλήρως ηλεκτρικού Renault 5 από του χρόνου, αυτόματα τα παλιότερα «πεντάρια» να πάρουν κάποια μεγαλύτερη αξία. Ίσως και αυτή η μετατροπή που βλέπετε, η οποία βασίζεται σε ένα αυτοκίνητο με έτος κατασκευής το 1987.

Όπως μπορούμε να δούμε από τη μεσαία κολώνα και πίσω υπάρχει μια μικρή καρότσα (της οποίας ένα μεγάλο μέρος καταλαμβάνει το subwoofer), ενώ ξεχωρίζουν οι πλαϊνές εισαγωγές που μας παραπέμπουν στο R5 Turbo και οι ζάντες που έχουν κάτι από Clio Williams.

Η διθέσια καμπίνα έχει δέρμα στο ταμπλό, τιμόνι Momo, ηχοσύστημα Pioneer και καθίσματα Recaro. Σχετικά με το κινητήρα δεν υπάρχουν στοιχεία στην αγγελία του eBay, αλλά αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες πρόκειται για έναν βελτιωμένο turbo.

Το εικονιζόμενο Renault 5 πωλείται στο eBay για περίπου 10.000 ευρώ και έχει διανύσει πάνω από 180.000 χιλιόμετρα. Έχει αλλάξει μέχρι τώρα εννέα ιδιοκτήτες και αναζητά τον δέκατο. Εσείς, αν τα είχατε, θα τα δίνατε για να αποκτήσετε ένα «αγροτικό» Renault 5;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!