NEA

Πρόγραμμα “Απόσυρση by Citroen”

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει ένα δελεαστικό πρόγραμμα που θα είναι σε ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η Citroën δημιούργησε ένα πρόγραμμα απόσυρσης και έτσι καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεσή της προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε online ή στις εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën. Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα SUV της Citroën, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το C3.

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε σχετικά σύντομο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τα plug-in υβριδικά. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. 

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!