ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μία Ferrari SF90 για Ντακάρ και Σαφάρι

Μετά την επίσημη παρουσίαση των Lamborghini Huracan Sterrato και τις 911 Dakar πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν την απάντηση και της Ferrari.

Ένας από αυτούς με καλλιτεχνικές ανησυχίες, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram τη δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να είναι μία Ferrari SF90 με εκτός δρόμου δυνατότητες.

Την ονομάζει “Dakar Cross Edition” και ακολουθεί όπως βλέπουμε την “πεπατημένη”, ανεβάζοντας την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, προσθέτοντας εκτός δρόμου ελαστικά και αρκετά έξτρα στοιχεία στο αμάξωμα.

Υπάρχουν επίσης ράγες οροφής πάνω στις οποίες στερεώνεται ένας έξτρα τροχός, μαύρα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και έξτρα προβολείς στον εμπρός προφυλακτήρα.

Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας καθώς η Ferrari προς το παρόν τρέχει και δε φτάνει με τη ζήτηση που έχει η Purosangue. Αλλά ποτέ, μη λες ποτέ…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!