NEA

Ferrari Purosangue: Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν!

Το πρώτο SUV της ιταλικής φίρμας μπορεί να ξενέρωσε πολλούς, αλλά όχι και τους ανθρώπους της Ferrari που χτύπησαν φλέβα χρυσού.

Ο Enrico Calliera, υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρίας, δήλωσε σε περιοδικό της Αυστραλίας, ότι η εταιρία έχει σταματήσει πλέον να δέχεται παραγγελίες για την Purosangue. Ο λόγος είναι ότι οι υπάρχουσες παραγγελίες έχουν καλύψει την παραγωγή για τα επόμενα δύο χρόνια!

Η ιταλική εταιρία πάντως ακολουθεί διαφορετική πολιτική από την Lamborghini με την Urus, καθώς θέλει να διατηρήσει το μοντέλο σε χαμηλούς αριθμούς παραγωγής. Και δεν θέλει να ξεπερνά το 20% της ετήσιας παραγωγής της σε αυτοκίνητα.

Έτσι εξηγείται και η τιμή της, η οποία στις χώρες που έχει ανακοινωθεί είναι σχεδόν διπλάσια από την αντίστοιχη Urus. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη της χρονιάς και οι πρώτες παραδόσεις στους τυχερούς πελάτες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2023.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!