NEA

Μπορεί ένα Kia να κοντράρει μία Lamborghini; [video]

Στο δόγμα της ηλεκτροκίνησης όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και ένα Kia να ζορίζει μία Lamborghini!

Φυσικά, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε Kia αλλά για το EV6 GT των 585 ίππων. Το οποίο ακόμη και με λιγότερα άλογα μπορεί να ζορίσει όσα δεν φαντάζεστε την Aventador με τον V12 των 770 αλόγων. Μπορεί να ακούγεται ιεροσυλία, αλλά το σούπερ Kia με την ηλεκτρική του τετρακίνηση καταφέρνει να σταθεί αντάξια απέναντι στο θρύλο της Lambo.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η κόντρα είναι εξαιρετικά αμφίρροπη. Το Kia να πετάγεται αμέσως μπροστά, όμως στο τετρακοσάρι παίρνει κεφάλι η πιο δυνατή και αρκετά ελαφρύτερη Aventador. Περίπου ίδια είναι η κατάσταση και με την Aventador απέναντι στο ηλεκτρικό Audi RS E-Tron GT.

Οι διαφορές μπορεί να είναι μικρές με το ιταλικό supercar να ολοκληρώνει τα 0-400 μέτρα σε 10,9 δευτερόλεπτα, το Audi στα 11,2 και το Kia στα 11,9. Ωστόσο, μας δείχνουν τα δόντια των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τουλάχιστον, για όσο βαστά η μπαταρία τους…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button