ΑΓΩΝΕΣ

Ο Frederic Vasseur είναι ο αντικαταστάτης του Binotto στην Ferrari

Ο Vasseur θα αποχωρήσει από τον ρόλο του Διευθυντή στην ομάδα της Alfa Romeo τον επόμενο μήνα και θα αναλάβει την Ferrari.

Η Ferrari διόρισε τον Fred Vasseur ως Team Principal, με το αφεντικό της Alfa Romeo και τον CEO της Sauber Motorsport να αντικαθιστά τον Mattia Binotto από τον Ιανουάριο του 2023.

Ο Binotto, ο οποίος εντάχθηκε στη Ferrari ως μηχανικός κινητήρων το 1995 πριν αναλάβει τα ηνία της πιο διάσημης ομάδας της F1, παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα.

Ο Vasseur, ο οποίος οδήγησε την Alfa Romeo στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών φέτος, το καλύτερο τελείωμα της ομάδας εδώ και μια δεκαετία, ήταν η πρώτη επιλογή της Ferrari για να τον αντικαταστήσει.

Μετά από εβδομάδες συζητήσεων, ο Vasseur αποφάσισε να τερματίσει την εξαετή θητεία του στη Sauber και να ενταχθεί στη Ferrari.

Ο Vasseur φέρνει μαζί του εμπειρία πάνω από δύο δεκαετίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένης της θητείας του ως επικεφαλής της ομάδας στη Renault το 2016.

Αξιοσημείωτο είναι πως νωρίτερα ο Jost Capito αποχώρησε από τη Williams και ο Seidl αφήνει την McLaren για χάρη της Audi η οποία προχωρά στην στελέχωση της ομάδας της.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!