PINEDΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Θα επιστρέψει η Ford στην Formula 1;

Φήμες αναφέρουν πως η αμερικανική εταιρία θα επιστρέψει από το 2026 στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αλλαγή των κανονισμών και τα νέα συστήματα πρόωσης κάνουν πιο δελεαστική την είσοδο νέων παιχτών στην Formula 1. Ήδη η Audi θα προσχωρήσει με την δική της ομάδα, μέσω της Sauber Motorsports, ενώ ακόμη και η Porsche ψάχνεται.

H Honda έχει αποχωρήσει εδώ και δύο χρόνια από την Red Bull, αλλά φήμες την θέλουν να αναζητά μία θέση στην F1. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες που θέλουν την αυστριακή ομάδα να συζητά με την Ford, η οποία θα μπορούσε να επιστρέψει στην F1 ως προμηθευτής κινητήρων.

Ειδικότερα σε μία περίοδο όπου το πρωτάθλημα της F1 έχει τρία Grand Prix στις ΗΠΑ (Λας Βέγκας, Ώστιν, Μαϊάμι) και ακόμη δύο στην αμερικανική ήπειρο (Καναδά, Μεξικό), η Ford θα μπορούσε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ford συνεργάζεται έμμεσα με την Red Bull στα ράλι, αφού η τελευταία είναι χορηγός της M-Sport. Τελευταία φορά που η Ford συμμετείχε στην Formula 1 ήταν πριν από 18 χρόνια, το 2004 με την ομάδα της Jaguar και τους κινητήρες της Cosworth.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!