NEA

Μία παιδική Bugatti που κοστίζει όσο μία πραγματική Porsche

Η Bugatti Baby II Carbon Edition είναι ένα δώρο για μικρά παιδιά που μπορούν να κάνουν μόνο οι ενήλικοι που έχουν να δώσουν όσα για ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο.

Το εικονιζόμενο αυτοκινητάκι έχει την εμφάνιση μιας αρχέτυπης Type 35 και την έμπνευση από μία Mistral. Την τελευταία εκδοχή που θα κλείσει το κεφάλαιο της η Chiron. Και όσοι την αποκτήσουν θα μπορούν -πέρα από το απλό Baby II που ξεκινά από τις 35.000 ευρώ- να αποκτήσουν την έκδοση Carbon Edition που φτάνει τα 85 χιλιάρικα και που θα περιοριστεί σε μόλις 99 τεμάχια.

Για την ιστορία και μόνο να πούμε πως το 2019 η Bugatti είχε ανακοινώσει μια περιορισμένη σειρά από αυτά τα Baby II που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την The Little Car Company σε ένα σύνολο από 500 κομμάτια για τον εορτασμό της 110ης επετείου της μάρκας. Εφοδιάζεται με μία μπαταρία 2,8 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 10 kW. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως τα 70 χλμ./ώρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!