NEAPINED

Πως μπορείς να παραγγείλεις ένα Chaos;

Μόνο αν έχεις την απαραίτητη πιστοληπτική ικανότητα για 2,5 εκατομμύρια ευρώ μπορείς να κλείσεις 1 από τα 20 Chaos που θα παραχθούν στην Ευρώπη…

Με απαραίτητη την προϋπόθεση της επισύναψης αρχείου που θα αναφέρει την πιστοληπτική ικανότητα του δυνητικού αγοραστή του Chaos, ο Σπύρος Πανόπουλος από την ομώνυμη εταιρεία, πρόσθεσε στο δικτυακό του τόπο ηλεκτρονική φόρμα. Στην οποία ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να καταθέσει τα στοιχεία του, προκειμένου να πάρει σειρά προτεραιότητας για το made in Greece ultracar των 2.000 έως και 3.000 ίππων, που όπως λέει είναι σε τροχιά υλοποίησης.

Για όσους, ωστόσο, ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το κόστος φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ και η παραγωγή του θα φορά 20 Chaos για κάθε ήπειρο. Εστιάζοντας στην τραπεζική αναφορά, που είναι απαραίτητη για να κάνει κάποιος αίτηση για το Chaos αυτή ουσιαστικά είναι μια γραπτή δήλωση ενός διευθυντή τράπεζας για την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη του.

Συνήθως αυτές ζητούνται όταν συνάπτεται μια μίσθωση σε ένα ακίνητο και ο ιδιοκτήτης μπορεί να σας ζητήσει να παράσχετε μια τραπεζική αναφορά. Προφανώς, στην περίπτωση της αγοράς του Chaos, ο δυνητικός πελάτης θα πρέπει να παράσχει ένα επίσημο έντυπο, που να λέει η Τράπεζα ότι πελάτης μας μπορεί να προβεί στην αγορά ενός οχήματος αξίας 5,5 εκατ. ευρώ. Περισσότερα εδώ.

Αναφορικά τώρα με το όχημα, που υπόσχεται εξωπραγματικές επιδόσεις, να θυμηθούμε πως το παρουσιάζει ο δημιουργός του στον επίσημο ιστότοπο του:

  • Τι θα γινόταν αν… σας έλεγε κάποιος, θα μπορούσατε να μετακινηθείτε από το ένα μέρος στο άλλο με ένα όχημα που επιταχύνει σαν F1.
  • Τι θα γινόταν αν… σας έλεγε κάποιος, ότι υπήρχε ένα όχημα που αισθάνεται τον οδηγό, αναγνωρίζει τη διάθεση και τις ικανότητές του και αλλάζει χαρακτήρα και οδηγική συμπεριφορά ανάλογα;
  • Τι θα γινόταν αν… κάποιος σας έλεγε, ότι υπήρχε ένα όχημα που μπορούσε να πιάσει 0-100, 0-200, 0-300 χλμ πιο γρήγορα από ένα μονοθέσιο της F1 ή οποιοδήποτε άλλο όχημα που έχει κατασκευαστεί ποτέ, είτε με 4 είτε με 2 τροχούς;
  • Τι θα γινόταν αν… κάποιος σας έλεγε, ότι υπήρχε ένα όχημα με την καλύτερη αεροδυναμική σχεδίαση που εφαρμόστηκε ποτέ σε ένα αυτοκίνητο;
  • Τι θα γινόταν αν… κάποιος σας έλεγε, ότι υπήρχε ένα όχημα κατασκευασμένο με το μέλλον της τεχνολογίας, με το μεγαλύτερο μέρος του να εκτυπώνεται σε τρισδιάστατο εκτυπωτή χρησιμοποιώντας υλικά από την αεροδιαστημική τεχνολογία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε ένα αυτοκίνητο;
  • Κι αν… Τι κι αν…… Τι κι αν…
  • Δυστυχώς, τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και την έκρηξη αδρεναλίνης που προκαλεί στον οδηγό του αυτό το αριστούργημα της μελλοντικής τεχνολογίας.
  • Δεν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο, είναι η επιτομή της μελλοντικής τεχνολογίας, το επόμενο βήμα στη σκηνή του αυτοκινήτου, ένα έργο τέχνης, ένα αριστούργημα, ένα όχημα του μέλλοντος.
  • Είναι το πρώτο αυτοκίνητο Ultra που κατασκευάστηκε με υπερηφάνεια στην Ελλάδα, τη χώρα όπου γεννήθηκε ο πολιτισμός.

Στην ερώτηση πότε αυτό θα εμφανιστεί και επίσημα, αυτό μόνο ο δημιουργός του το ξέρει. Εμείς έχουμε επικοινωνήσει ήδη δυο φορές, χωρίς όμως κάποια απόκριση στο αίτημα μας. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!