NEA

Δείτε δύο Mustang να κάνουν όργια μέσα στο δάσος [video]

Πολύ λίγα πισωκίνητα αυτοκίνητα μπορούν να προσφέρουν το θέαμα που δίνουν δύο Mustang με πάνω από 700 άλογα σε αγωνιστικά χέρια.

Δύο παγκόσμιας κλάσης επαγγελματίες οδηγοί και πρωταθλητές drift μας δείχνουν τι μπορούν να κάνουν σε μια ανάβαση κάπου στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ και μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος. Και οι δύο βρίσκονται πίσω από το τιμόνι δύο Mustang που έχουν βελτιωθεί για αγώνες drift και με πολλά άλογα στον πίσω άξονα.

Στο τιμόνι της μίας βρίσκεται πιο «άγνωστος» Chelsea DeNofa. Ο οποίος ακολουθεί τον πιο διάσημο Vaugn Gittin Jr. που έχει πολλές διακρίσεις σε αγώνες και πρωταθλήματα drift.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν πολύ εντυπωσιακά περάσματα σε μια φιδίσια ανάβαση με εξαιρετικά μικρό πλάτος. Μάλιστα, σε αρκετά σημεία όταν οι Mustang γυρίζουν πιάνουν σχεδόν όλο τον δρόμο. Εννοείται πως ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να κινηθούν με τον τρόπο και την δεξιότητα που το κάνουν οι πρωταγωνιστές του βίντεο.  

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!