NEAPINEDΑΓΩΝΕΣ

Ο Ken Block σκοτώθηκε σε ατύχημα!

Ο διάσημος και ταλαντούχος επαγγελματίας οδηγός που μας έχει χαρίσει τόνους θεάματος δεν είναι πια μαζί μας. Πέθανε στην ηλικία των 55 ετών.

Ο Kenneth Block έχασε τη ζωή του πολύ νωρίς σε ένα ατύχημα που έγινε με snowmobile. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από το επίσημο κανάλι της Hoonigan στο Instagram, με την παράκληση να γίνει σεβαστό το πένθος της οικογένειας.

Ο 55χρονος Αμερικανός οδηγούσε στο Park City της Γιούτα ένα snowmobile και σε μια απότομη πλαγιά αυτό αναποδογύρισε και προσγειώθηκε πάνω του. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τα τραύματα που υπέστη στο τροχαίο. Ο Block ήταν μόνος όταν συνέβη το ατύχημα.

Η πορεία του Ken Block ξεκίνησε το 2005 στις ΗΠΑ και στους αγώνες ράλι με ένα Subaru WRC STi. Με το καλημέρα αναδείχθηκε ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος της χρονιάς. Το 2007 συμμετείχε στο WRC.

Το 2008 ο Ken Block αποφασίσει να βγει εκτός των ΗΠΑ. Κάνει την πρώτη του εμφάνισή στην τηλεοπτική εκπομπή του TopGear. Ένα χρόνο αργότερα το βίντεο Gymkhana 2 τρελαίνει το κοντέρ του YouTube και κάνει τον Block διάσημο σε όλο τον πλανήτη.

Το 2014 αποφασίζει να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με τη Ford με την οποία είχε πολύχρονη συνεργασία. Από το 2021 ξεκίνησε να συνεργάζεται και πάλι με τη Subaru και στη συνέχεια με την Audi.

Γενικότερα στην καριέρα του ο Block είχε πολλές διακρίσεις σε αγώνες skateboarding, snowboarding και motocross. Το πέρασμα του από το WRC ήταν δίχως επιτυχίες. Στην προσωπική του ζωή αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Lucy και τα τρία τους παιδιά. RIP, Ken Block.




@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!