NEAPINED

Το VW ID.7 κάνει ντεμπούτο στο Λας Βέγκας [video]

Στην έκθεση ηλεκτρονικών CES 2023 πραγματοποιεί το ντεμπούτο του το ID.7 που θα βρεθεί αντιμέτωπο με το Tesla Model 3. Είναι το 1 από τα 10 νέα ηλεκτρικά που θα παρουσιάσει η VW μέχρι το 2026.

Προς το παρόν το ID.7 το βλέπουμε με ένα βαρύ καροτί καμουφλάζ αλλά όλα θα είναι έτοιμα ώστε πριν το τέλος της χρονιάς το ηλεκτρικό σπορ σεντάν να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την Κίνα, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο τόσο στην Ευρώπη (για αυτή την αγορά θα κατασκευάζεται στη Γερμανία) όσο και στις ΗΠΑ.

Μετά το ID.4, το ID.7 θα είναι το δεύτερο παγκόσμιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Volkswagen και αργότερα θα πλαισιωθεί από μία οικογενειακή station έκδοση και μία σπορ GTX. Το ID.7 βασίζεται στο αναβαθμισμένο πλαίσιο MEB+ και οι μηχανικοί της VW πάντως έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης, η VW λέει πως θα φτάνει σε αυτονομία τα 700 χιλιόμετρα. Αυτή η τιμή θα αφορά στην έκδοση με την μεγάλη μπαταρία που θα ξεπερνά τις 100 kWh. Το αρχικό λανσάρισμα θα γίνει με την μπαταρία 77 kWh, με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες.

Στο εσωτερικό περιμένουμε ένα νέο ταμπλό με μία μεγάλη οθόνη 15 ιντσών στο κέντρο, λιγότερους απτικούς διακόπτες, καλύτερη εργονομία για το σύστημα κλιματισμού, στάνταρ HUD και ένα πλήρες σύνολο από ψηφιακές δυνατότητες συνδεσιμότητας εξατομίκευσης. Για παράδειγμα, από το προφίλ που θα έχει το κλειδί το ηχοσύστημα και ο κλιματισμός θα προ-ρυθμίζονται βάσει του συγκεκριμένου χρήστη.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!