NEA

1 κόντρα, 3 αυτοκίνητα, 4.000+ άλογα [video]

Δείτε μια από τις πιο συγκλονιστικές κόντρες που έχουμε δει τελευταία και που έχει όλα τα καλά: από πανίσχυρα ηλεκτρικά μέχρι Bugatti και Ducati!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μία απόλυτη κόντρα και να στήνονται στην ευθεία τέσσερις υπερκατασκευές: ένα Tesla Model S Plaid με 1.035 ίππους, ένα Lucid Air Saphire με 1.200+ ίππους, μία Bugatti Chiron Pur Sport με 1.500 ίππους και μία Ducati Panigale V4 SP2 με 210 ίππους.

Πρόκειται για μία κόντρα άκρως εντυπωσιακή με αμφίρροπο το αποτέλεσμα και με πιθανά όλα τα στοιχήματα. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα που θέτει η ηλεκτροκίνηση επιβεβαιώνουν πως η ακαριαία ροπή τους και τα δύο μοτέρ σε κάθε άξονα υπερέχουν.

Και κάπως έτσι το Lucid καταφέρνει να επισκιάσει τη διάσημη Chiron που με τη σειρά της ντροπιάζει το Tesla. Όσο για την Ducati, μπορεί να είναι η ελαφρύτερη της παρέας και παρόλο πισωκίνητη και με μέτρια εκκίνηση καταφέρνει να σταθεί πίσω από το νικητή της κόντρας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!