NEA

Έξαλλοι οι ιδιοκτήτες Tesla στην Κίνα [video]

Εκατοντάδες κάτοχοι Tesla θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν και συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία πώλησης της μάρκας στην Κίνα ζητώντας κάποια ανταλλάγματα.

Ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες Tesla έγιναν έξω φρενών είναι επειδή η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε μεγάλες μειώσεις των τιμών σε όλη την Κίνα. Αυτές οι μειώσεις ισχύουν από τις αρχές του 2023 και φτάνουν μέχρι και το 13,5%.

Κάτι που σημαίνει πως όσοι αγόρασαν ένα Tesla τους τελευταίους μήνες του 2022 για να προλάβουν και την κρατική επιδότηση, έχασαν πολλά χρήματα από την απαξίωση της μεταπωλητικής αξίας.

Οι μειώσεις της Tesla έγιναν ώστε να ανέβουν οι πωλήσεις της στην αγορά της Κίνας και απέναντι στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει από την BYD και άλλες κινεζικές μάρκες. Ωστόσο, το μόνο που κατάφερε ήταν να πληγώσει την εικόνα της ακόμη περισσότερο στην μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών παγκοσμίως.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!