NEA

Λεφτά υπάρχουν: Ξεπούλησαν οι Bentley, Bugatti και Rolls-Royce μέσα στο 2022

Τι και αν το 2022 ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές ελέω της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης που έφερε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Όπως λένε μερικοί μέσα σε κάθε παγκόσμια κρίση κάποιοι βγάζουν λεφτά. Ακόμη όμως και αν αυτό ισχύει, οι τυχεροί που πήραν μέσα στο 2022 τις Bentley, Bugatti και Rolls τους, τις είχαν παραγγείλει πολύ νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, η Rolls-Royce ξεπέρασε για πρώτη φορά τις 6.000 πωλήσεις φτάνοντας μέσα σε μια χρονιά το ρεκόρ των 6.021 μονάδων.

Η Bentley σημείωσε χρονιά ρεκόρ, φθάνοντας στο ιστορικό υψηλό των 15.174 μονάδων. Το πιο δημοφιλές μοντέλο της ήταν η Bentayga με 42% επί των πωλήσεων.  

Η Bugatti έκανε επίσης νέο ρεκόρ παραδόσεων μέσα σε ένα έτος. Έφτασε τις 80 Chiron ολοκληρώνοντας το σύνολο των 400 που έχει προγραμματιστεί.

Οι πωλήσεις της πήγαν εξαιρετικά σε όλες τις αγορές, πλην της Κίνας που είχε πτώση 9%, ενώ μεγάλη ζήτηση είχαν τα υβριδικά της μοντέλα. Και όπως φαίνεται παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο πλανήτης το 2022, οι πλούσιοι φαίνεται ότι είχαν μία καλή χρονιά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!