NEAPINED

Οι πόλεις με τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα – Που βρίσκεται η Αθήνα

Μία εταιρία στατιστικών δεδομένων και αναλύσεων παρουσιάζει σε έρευνα της τι συμβαίνει στους δρόμους των μεγαλύτερων πόλεων όλου του κόσμου.

Η εταιρία INRIX συγκέντρωσε στοιχεία σχετικά με την κυκλοφορία οχημάτων από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου και κατέληξε σε μία έρευνα με ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Στο παρακάτω εικονογράφημα θα δείτε μία κατάταξη με τις 10 πόλεις που ταλαιπωρούν τους οδηγούς. Όπως θα δείτε στις πρώτες θέσεις βρίσκονται το Λονδίνο, το Σικάγο και το Παρίσι.

Οι ώρες που αντιστοιχούν σε κάθε πόλη αφορούν στο «νεκρό» χρόνο που βρίσκονται ακινητοποιημένοι οι οδηγοί ετησίως στην διάρκεια ενός μποτιλιαρίσματος.

Όσον αφορά την Ευρώπη, πολύ μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στο Παλέρμο, στο Δουβλίνο και στην Ρώμη.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε πως για την Ευρώπη η Αθήνα βρίσκεται εκτός 10άδας και στην 11η θέση με 78 ώρες χαμένες ετησίως στους δρόμους.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα οι «νεκρές» ώρες στο μποτιλιάρισμα είναι 78. Η Θεσσαλονίκη με 32 ώρες βρίσκεται σε πολύ καλή θέση και πάνω από το Βερολίνο, τη Νίκαια κ.α.

Παρακάτω η λίστα με όλες τις πόλεις του κόσμου με την μεγαλύτερη αναμονή στο μποτιλιάρισμα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!