NEA

Δυσαρεστημένος πελάτης εισβάλλει σε ξενοδοχείο με ένα Audi [video]

Όπως μαθαίνουμε ο νεαρός είχε μία διαφωνία με το προσωπικό του ξενοδοχείου υποστηρίζοντας ότι κάποιος του είχε κλέψει το φορητό του υπολογιστή.

Ένας 28χρονος οδηγός ενός Audi A5 Cabriolet δημιουργεί το απόλυτο χάος μέσα στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στη Σαγκάη. Προφανώς, είχε βγει εκτός εαυτού και επειδή δεν κατάφερε να βρει κάποια άκρη με το προσωπικό του ξενοδοχείου, πήρε το αυτοκίνητό του και όρμησε με δύναμη μέσα στους χώρους της υποδοχής!

Όπως βλέπουμε στο video, το άμοιρο A5 ταλαιπωρείται μέσα στα στενά περάσματα και καταστρέφει ότι βρει στον διάβα του. Ευτυχώς από την μανία του νεαρού δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, παρά μόνο υλικές καταστροφές και ένα Audi με σοβαρές ζημιές.

Η όλη περιπέτεια ολοκληρώνεται όταν κάποια στιγμή εγκλωβίζεται και το προσωπικό ασφαλείας καταφέρνει τελικά να τον βγάλει έξω από το αυτοκίνητο. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η τοπική αστυνομία με βαριές κατηγορίες να φέρνουν τον νεαρό στην φυλακή.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!