NEAPINED

Έτσι θα είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου – Στην τελική ευθεία η παρουσίαση του

Γεύση από το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου δίνει σε μία νέα ανάρτηση του στο Instagram ο Έλληνας δημιουργός του, Σπύρος Πανόπουλος.

Αν κρίνει κανείς από τη φωτογραφία -η οποία φαίνεται στο βάθος και μετά από μία κίτρινη Lamborghini Aventador- εύκολα μπορεί να εικάσει ότι το δημιούργημα του Σπύρου Πανόπουλου είναι στην τελική ευθεία πριν την  παρουσίαση του.

Ας δούμε ωστόσο τι έλεγε πριν από λίγες μέρες για το καλύτερο  αυτοκίνητο του κόσμου, όπως λέει ο δημιουργός του,  που φυσικά είναι και Ελληνικό. 

«Το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο θα είναι ελληνικό και σύντομα θα γίνει η παρουσίαση του».

Τουλάχιστον αυτό υπόσχεται ο Σπύρος Πανόπουλος στα κοινωνικά δίκτυα για το Chaos, το δημιούργημα του, που θα φέρει τα πάνω κάτω στην παγκόσμια αυτοκίνηση.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χώρος του αυτοκινήτου δεν θα έχει ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και όπου θα περνάει θα τρέμει η γη».

Μάλιστα για να δείξει ότι το Chaos βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης ο Σπύρος Πανόπουλος παρουσίασε μηχανικά μέρη του, που ως γνωστόν είναι εκτυπωμένα και όχι κατασκευασμένα σε κάποιο εργαστήριο.

44.200 τα εκτυπωμένα μηχανικά μέρη του Chaos

Μάλιστα ο συνολικός αριθμός των ανταλλακτικών όπως εξηγεί ο κ. Πανόπουλος φτάνει τα 44.200 μηχανικά μέρη. «Το αυτοκίνητο αποτελείται από 44.200 εκτυπωμένα ανταλλακτικά, από την πιο μικρή βίδα μέχρι το μοτέρ. Οι προσδοκίες είναι πολύ παραπάνω από ένα απλό αυτοκίνητο», αναφέρει ο κ. Πανόπουλος.

Στο σημείο αυτό ο δημιουργός του Chaos επισημαίνει ότι η εταιρία δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο των ανταλλακτικών από το εμπόριο και για αυτό έχει καθυστερήσει κατά 2 χρόνια την παρουσίαση του ελληνικού υπερ αυτοκινήτου.

«Ραντεβού λοιπόν στην επίσημη παρουσίαση του καλύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο», όπως λέει και ο ίδιος.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!