NEAPINED

Τα πρώτα στοιχεία για την Lamborghini Revuelto

Τα καλά νέα είναι πως η διάδοχος της Aventador (που πιθανότατα θα ονομάζεται Revuelto) θα έχει καρδιά που θα καίει οκτάνια και παράλληλα θα διατηρήσει το σχήμα σφήνας.

Στην οθόνη σας βλέπετε τα σχέδια που κατατέθηκαν από την Automobili Lamborghini S.P.A. και διέρρευσαν από το γραφείο -της Β. Μακεδονίας!- ευρεσιτεχνιών και μας δείχνει αρκετά καθαρά το σχήμα του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την Aventador.

Μέχρι να μάθουμε το όνομα του νέου «ταύρου» μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως διατηρείται το κλασικό σχήμα σφήνας με αρκετές επιρροές από την Ultimae και την Sian FKP 37. Το μπροστινό μέρος έχει το χαρακτηριστικό σχήμα σφήνας, ενώ το πίσω έχει στο κέντρο τοποθετημένες τις εξάγωνες απολήξεις, πάνω από έναν τεράστιο διαχύτη.

Ένα καπάκι από τη μεριά του οδηγού και πίσω από την πόρτα ίσως να αφορά στην υποδοχή φόρτισης αφού η διάδοχος της Aventador θα έχει ένα plug-in σύστημα πρόωσης. Το οποίο θα έχει στην καρδιά του έναν επανασχεδιασμένο V12 με τη συνολική ισχύ να βρίσκεται κάπου στα 800 άλογα που θα περνούν στους τέσσερις τροχούς.

Τέλος, να πούμε πως υπάρχουν αρκετές πληροφορίες πως η νέα Lamborghini θα ονομάζεται Revuelto, το οποίο παραπέμπει στην «επανάσταση» που φέρνει ο εξηλεκτρισμός.

Περισσότερα θα ξέρουμε μέσα στους επόμενους μήνες όπου αναμένεται η αποκάλυψη της νέας Lamborghini, η οποία μάλλον δεν θα έχει την ονομασία κάποιου διάσημου ταύρου.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε πως από παλιά δεν έχουν όλες οι Lambo ονόματα ταύρων. Για παράδειγμα, η Countach προέκυψε από ένα αργκό ιταλικό επιφώνημα κάποιου τη στιγμή που βλέπει μία όμορφη γυναίκα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!