NEAPINED

Διαρροή για την ανανεωμένη BMW X5 και την Μ3 CS

Μία ακόμη διαρροή μας έρχεται μέσω του Instagram για να μας αποκαλύψει τη facelift εκδοχή της X5 που θα παρουσιαστεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Όπως σε ένα τυπικό facelift, οι αλλαγές θα είναι μικρές και διακριτικές και θα εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα, στη μάσκα (που θα είναι και φωτιζόμενη) και τους προφυλακτήρες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες από το σαλόνι, αν και περιμένουμε να εφοδιαστεί με το νέο iDrive 8 και την εντυπωσιακή κυρτή οθόνη.

Η ανανεωμένη BMW X5 θα είναι διαθέσιμη σε αναβαθμισμένες δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Η plug-in υβριδική έκδοση θα ονομάζεται xDrive50e και θα ξεπερνά τους 480 ίππους συνδυαστική ισχύ. Η ισχυρότερη έκδοση θα αναβαθμιστεί και αυτή σε X5 M60i με τον κινητήρα που υπάρχει στην Χ7.

Η παρουσίαση της ανανεωμένης X5 θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ νωρίτερα, στις 28 Ιανουαρίου και στον 24ώρο αγώνα της Daytona, θα κάνει ντεμπούτο η νέα M3 CS. Την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω σε μία διαρροή επίσης από το Instagram με την τούμπανο εμφάνιση, τα περίπου 100 κιλά λιγότερα και τον twin-turbo τρίλιτρο εξακύλινδρο να αποδίδει τουλάχιστον 550 ίππους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!