NEAPINED

Έτοιμο το νέο Renault Espace

Και επισήμως η γαλλική εταιρία επιβεβαιώνει ότι το νέο 5θέσιο και 7θέσιο SUV στη γκάμα της θα ονομάζεται Espace – Ντεμπούτο την άνοιξη.

Σήμερα, το νέο Espace ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, καθιστώντας εαυτόν ως την επιτομή της αναγέννησης της Renault, ακολουθώντας τα χνάρια και μένοντας πιστό στις αξίες που ανέδειξαν και τις προηγούμενες γενιές του. Παραμένοντας δηλαδή ένα άνετο, καινοτόμο αυτοκίνητο, που τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή στη γκάμα, αλλά στο αμάξωμα ενός SUV.

H γαλλική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα teaser από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου βλέπουμε να υπάρχουν σχεδιαστικές επιρροές από τα φωτιστικά σώματα LED του Austral. Βασισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF-CD της συμμαχίας με τη Nissan και τη Mitsubishi, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 7 επιβάτες, με μεγάλη άνεση για μακρινά ταξίδια.

Λογικά αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι μία XL εκδοχή του Austral με μεγαλύτερες διαστάσεις, ελαφρώς διαφοροποιημένη σχεδίαση και το νέο ταμπλό με τις 12άρες οθόνες. Η γκάμα των κινητήρων ίσως να περιλαμβάνει τις Mild Hybrid υβριδικές εκδόσεις με τους 140 και 160 ίππους (και τον 1.300άρη κινητήρα), ενώ σίγουρη θεωρείται η κορυφαία E-Tech των 200 ίππων (με τρικύλινδρο 1.200άρη).

Όσον αφορά γενικότερα στο Espace, πρόκειται για ένα διάσημο όνομα, τόσο στη Γαλλία όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε και προκρίθηκε πολύ νωρίς στη διαδικασία ως η προφανής επιλογή για το όνομα του νέου 5θέσιου &7θέσιου SUV της Renault. Κάθε γενιά Espace εξελίχθηκε ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών, γι’ αυτό και πάντα ήταν μία επίκαιρη και δημοφιλής επιλογή.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!