NEA

Γελάνε ακόμη και οι πέτρες με το μαϊμού microcar της Τουρκίας

Η Marti είναι μια εταιρία στην Τουρκία που κατασκευάζει και δίνει λύσεις γύρω από την μικρό-κινητικότητα. Ωστόσο, αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.

Πρόσφατα, ο Oğuz Alper Öktem, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Martı, παρουσίασε ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκινητάκι και κοκορευόμενος είπε: «Αυτό είναι το εγχώριο και εθνικό μας αυτοκίνητο». Ωστόσο, το πράσινο αυτοκινητάκι αποδείχθηκε ότι ήταν ένα Citroen Ami με αποτέλεσμα ο Öktem να γίνει περίγελος όταν οι χρήστες των social media συνειδητοποίησαν την κατάσταση.

Πως την πάτησε ο Öktem; Στην διάρκεια μίας παρουσίασης και ενώ επέκρινε την ανάκληση των σκούτερ στα πεζοδρόμια από τον δήμο Kadıköy της Κωνσταντινούπολης , κάλεσε τους πολίτες στα γραφεία της εταιρίας του και μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός οχήματος που ισχυριζόταν ότι είχε κατασκευάσει με τη σημείωση: «Θα ήθελα να δείξω τα πρωτότυπα των αυτοκινήτων μας που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη». Ωστόσο, η φωτογραφία μετατράπηκε σε σκάνδαλο…

«Ποιον κοροϊδεύεις, Oğuz Bey; Το όχημα που αποκαλείς πρωτότυπο είναι το Citroen Ami και είναι στο δρόμο. Είσαι πραγματικά αστείος». Μάλιστα, ένας χρήστης διέκρινε το «AMİ», το οποίο ξέχασε να διαγράψει στη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Oğuz Alper Öktem και πόσταρε: «Αν διαγράψεις το λογότυπο και εκεί, τότε θα είναι το πλήρες πρωτότυπο».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!