NEA

Formula 1: Το νέο επιβλητικό μονοθέσιο της Alfa Romeo

Η ομάδα του ελβετικού κολοσσού κατασκευής αυτοκινήτων ανακοίνωσε τόσο το όνομα όσο και την ημερομηνία που θα αποκαλυφθεί το καινούργιο της όχημα.

Συγκεκριμένα, η Alfa Romeo έρχεται να αποτελέσει το ένατο, από τα δέκα, κομμάτι του παζλ, όσον αφορά στην παρουσίαση των μονοθεσίων. Σαφώς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 θα περιλαμβάνει απεριόριστο θέαμα και μερικά από τα εντυπωσιακά μονοθέσια που έχουν αγωνιστεί σε αγώνες αυτοκινήτων!

Η Alfa Romeo F1 Team έδωσε τέλος στην αναμονή και ανακοίνωσε την 7η του Φλεβάρη ως ημερομηνία, την οποία θα πραγματοποιηθεί η επίσημη εκδήλωση για την αποκάλυψη του εκπληκτικού μονοθεσίου του. Το εν λόγω event θα λάβει χώρα στην Ζυρίχη της Ελβετίας και θα ονομάζεται C43.  Αδιαμφισβήτητα η φετινή μάχη για τον τίτλο παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων με πληθώρα αγορών και στοιχηματικών επιλογών στο in2bet για κάθε προτίμηση.

Έτσι μπορεί κανείς να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα ή αθλητή προσδίδοντας ένα πρόσθετο ενδιαφέρον στους αγώνες ταχύτητας! Με ορισμένες τροποποιήσεις στους κανονισμούς, μπορούμε να αναμένουμε εκπλήξεις στις στοιχηματικές αγορές ή θα εξακολουθήσουν να κυριαρχούν τα συνήθη φαβορί;

Εν πάση περιπτώσει, θα υπάρχουν μερικές αλλαγές ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν θα διαφέρει χαοτικά από όσα έχουμε συνηθίσει από την ελβετική ομάδα. Με περισσότερες λεπτομέρειες το γνώριμο μοτίβο ονοματοδοσίας διατηρείται, ενώ παράλληλα για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν παραμένουν αδιάλλακτα τα θεμελιώδη γνωρίσματα που ενισχύουν εδώ και χρόνια το στυλ της  Alfa Romeo, δηλαδή οι κινητήρες, που ως γνωστόν προέρχονται από την Ferrari. Ακόμη, η εταιρεία επεκτείνει την συνεργασία της με τον ίδιο χορηγό και φυσικά συνεχίζει με το ίδιο οδηγικό δίδυμο, τον Μποτας και τον Γκουανγιού Ζου.

Αντίθετα, οι αλλαγές αφορούν μέλη του ευρύτερου stuff, με τον Φρεντ Βασέρ να παίρνει «μεταγραφή» για να ενταχθεί στην ομάδα της Scuderia Ferrari. Επιπρόσθετα, ο Andreas Seidl μετακόμισε για να γίνει κάτοικος Χίνβιλ, αναλαμβάνοντας εκεί καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου, ενώ στο σκοτάδι παραμένει η ταυτότητα του διαδόχου για την θέση του διευθυντή της ομάδας!

Στα πια σημαντικά τώρα, η C43 αναμένεται να παρευρεθεί μερικές ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της στο Circuit de Catalunya στην Βαρκελώνη, οπότε και θα γίνει η μέρα κινηματογράφησης. Οι μοναδικές δοκιμές πριν την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθούν στις 23 με 25 του Φεβρουαρίου στην πίστα του Σακχίρ του Μπαχρέιν!

Τέλος, η φαντασμαγορική και η πολύ-αναμενόμενη πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, «Στολίδι του Κόλπου», θα διεξαχθεί και πάλι στα βάθη της Ανατολής και το Μπαχρέιν, στις 3 με 5 Μαρτίου! Φυσικά, η ομάδα της Alfa Romeo διατηρεί υψηλές προσδοκίες και ευελπιστεί να θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία για εκείνη και τους υποστηρικτές της.

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει για την ώρα ανακοινώσει την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της είναι η Haas F1.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!