NEA

Νέες εκδόσεις Cupra Leon

Η νέα γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει κινητήρες με ισχύ 150 και 190 ίππων – Οι διαθέσιμες εκδόσεις του CUPRA Leon ξεκινούν πλέον από €28.890

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια CUPRA Leon δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στους κινητήρες αλλά συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού, προσδίδοντας περισσότερη αξία και ποιότητα.

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα CUPRA Sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket CUPRA που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.

Oι νέοι αποδοτικοί κινητήρες του CUPRA Leon προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (1.5 ΤSI) ή με αυτόματο DSG 7 σχέσεων (1.5 ΤSI και 2.0 ΤSI), ενώ η έκδοση 1.5 TSI DSG διαθέτει τεχνολογία mHEV η οποία προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων 135 gr/km και μέση κατανάλωση μόλις 6 λτ/100km.

Οι τιμές διάθεσης των νέων εκδόσεων CUPRA Leon στην Ελλάδα ορίστηκαν ως εξής:

  • CUPPA LEON 5θ 1.5 ΤSI 150hp: 28.890€
  • CUPPA LEON 5θ 1.5 ΤSI 150hp DSG mHEV: 31.390€        
  • CUPPA LEON 5θ 2.0 ΤSI 190hp DSG: 34.690€

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!