NEAPINED

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η νέα BMW i7

Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW πάτησε σε ελληνικό έδαφος και αποτελεί ένα από τα πιο επιβλητικά και πιο ακριβά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Από 162.150 ευρώ.

Όπως και να το κάνουμε μία premium εταιρία όπως είναι η BMW οφείλει να έχει βροντερό παρόν στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Έτσι, στην γκάμα της Σειράς 7 έρχεται να ενταχθεί η i7, ένα μεγάλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που φτάνει σε μήκος τα 5,4 μέτρα(!) και με μία καμπίνα που παραπέμπει σε πεντάστερη σουίτα έχοντας ως highlight μία πανοραμική προαιρετική οθόνη 31,2 ιντσών!

Όσο για το σύστημα πρόωσης αυτό απαρτίζεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ με τη συνδυαστική ισχύ να διαμορφώνεται στους 544 ίππους και η ροπή στα 745 Nm. Δύναμη αρκετά ώστε η i7 xDrive60 να χρειάζεται μόλις 4,7 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 240 χλμ./ώρα.

Ταυτόχρονα, μια μεγάλη μπαταρία 101,7 kWh διασφαλίζει μία αυτονομία στα 600+ χιλιόμετρα. O on-board φορτιστής είναι στα 11 kW με την DC φόρτιση να φτάνει έως τα 195 kW και να προσφέρει 170 χλμ. αυτονομίας μέσα σε 10 λεπτά. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στην σχετική μας δοκιμή, για την ώρα μπορείτε να διαβάσετε αυτή για την BMW iX xDrive40.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!