NEAPINED

Ποιο μάθημα πήραν στη Mercedes από την One;

Μετά τις περιπέτειες μέχρι να ολοκληρωθεί η AMG One οι Γερμανοί δεν θα προσπαθήσουν ποτέ ξανά να φτιάξουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Το είχε πει και ο επικεφαλής του πρότζεκτ: «Πρέπει να είμασταν μεθυσμένοι όταν δώσαμε το πράσινο φως για την παραγωγή της One». Η ιδέα για την κατασκευή ενός hypercar με τεχνολογία όσο πιο κοντά γίνεται στην Formula 1 ήταν μία ιδέα που έδειχνε σχετικά εύκολη αρχικά.

Ωστόσο, οι Γερμανοί χρειάστηκαν σχεδόν πέντε χρόνια για να καταφέρουν να βγάλουν στην παραγωγή την AMG One έχοντας να αντιμετωπίσουν κυρίως θέματα με τον κινητήρα.

Πρόσφατα, ο υπεύθυνος εξέλιξης της εταιρίας Steffen Jastrow ξεκαθάρισε ότι η AMG One θα είναι μία και μοναδική. Και έχοντας περάσει όλα αυτά είναι λογικό η Mercedes να μην σκοπεύει να δώσει καμία απολύτως συνέχεια στην AMG One.

Πάντως, οι περιπέτειες των ανθρώπων της Mercedes-AMG έχουν αίσιο τέλος αφού το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε.

Με κόστος που φθάνει τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, απίστευτες επιδόσεις, και πολλά highlights, η One θα μείνει στην ιστορία ως ένα hypercar από άλλο πλανήτη, Έστω και αν ο κινητήρας της έχει διάρκεια ζωής για μόλις 50.000 χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!