NEA

O Carlos Sainz πήρε την πρώτη του Ferrari [video]

Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά ο Ισπανός οδηγός της Scuderia δεν είχε μέχρι στιγμής κάποια «εταιρική» Ferrari για τις μετακινήσεις του.

Ακόμη πιο παράξενο είναι πως ο Sainz χρησιμοποιούσε ένα VW Golf που του το είχαν αγοράσει οι γονείς του πριν από περίπου μία δεκαετία.

Ωστόσο, οι δουλείες τα τελευταία χρόνια πάνε καλά και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο 28χρονος Ισπανός έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει μία προσωπική Ferrari 812 Competizione.

Και επειδή είναι η πρώτη του την παρήγγειλε μέσω του ειδικού προγράμματος «Ferrari Tailor Made» και έτσι ακριβώς όπως την ήθελε.

Όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για μία με ματ ασημί χρώμα με κάρμπον και κόκκινες λεπτομέρειες. Οι ίδιες αποχρώσεις κυριαρχούν και στο εσωτερικό με τα δέρματα Αλκαντάρα να καλύπτουν από άκρη σε άκρη το σαλόνι.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την στιγμή της παραλαβής με τον Sainz να περιμένει σχεδόν ένα χρόνο για να πάρει την σπέσιαλ 812 Competizione. Και είμαστε σίγουροι πως όλο και κάποια εκπτωσούλα θα του έκανε η Ferrari.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!