NEA

Πώς σας φαίνεται μια Porsche Taycan με 1.000 άλογα;

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επίσημη παρουσίαση της πανίσχυρης Taycan.

Ωστόσο, δεν θα ήταν έκπληξη αν το βλέπαμε κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά αφού η Porsche δεν μπορεί να αφήσει για καιρό αναπάντητες τις προκλήσεις από τις Tesla, Lucid κ.α.

Ήδη η τοπ Taycan έχει συλληφθεί να κάνει δοκιμές στο Nürburgring έτσι ώστε να σεταριστεί το πλαίσιο και οι αναρτήσεις στο νέο σύστημα πρόωσης. Το οποίο ίσως να έχει και έναν επιπλέον ηλεκτροκινητήρα ώστε να είναι εφικτή μία τετραψήφια ιπποδύναμη.

Επίσης, υπάρχουν αρκετές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις ώστε η κορυφαία Taycan να ξεχωρίζει όσο γίνεται και να σκορπίζει τον τρόμο στον ανταγωνισμό. Για να δούμε αν τελικά η Porsche θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη στα σπορ ηλεκτρικά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!