NEAPINED

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν στην Alfa Romeo για την Tonale

Τρίβουν τα χέρια τους στην Alfa Romeo από την πολύ υψηλή ζήτηση που υπάρχει για την Tonale, η οποία έχει μέχρι τώρα πάνω από 35.000 παραγγελίες.

Εκ των οποίων δεν έχουν παραδοθεί στους πελάτες τους ούτε τα μισά αυτοκίνητα (μέχρι το τέλος του 2022 ήταν στις 11.171) με την Tonale να έχει τόσο ισχυρή ζήτηση με αποτέλεσμα η ιταλική εταιρία να βάζει και δεύτερη βάρδια στο εργοστάσιο της στο Pomigliano.

Στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζεται και το Fiat Panda, με το γκρουπ Stellantis να μετακινεί προσωπικό στην γραμμή παραγωγής της Tonale ώστε να ανταποκριθεί στην ζήτηση. Μάλιστα, η ενίσχυση της παραγωγής, θα φέρει πίσω και περίπου 1.600 εργάτες που είχαν προσωρινά απολυθεί.

Με την προσθήκη της δεύτερης βάρδιας, η παραγωγή της Tonale θα αυξηθεί κατά 400 μονάδες την ημέρα. Αναλυτικότερα, το εργοστάσιο στο Pomigliano είχε άνοδο της παραγωγής του κατά 34% μέσα στο 2022, με περίπου 165.000 μονάδες, οι 20.000 εκ των οποίων ήταν Tonale.

Τα χαρμόσυνα νέα για την Alfa Romeo έρχονται δίχως καν να έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα της Tonale στην αμερικανική αγορά. Προς το παρόν πωλείται στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. Καιρός ήταν να χαμογελάσουν και λίγο στην ιταλική μάρκα που βαίνει ολοταχώς προς την ηλεκτροκίνηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!