NEAPINED

Πόσο λέτε πως φτάνει το μπόνους για τους υπαλλήλους της Ferrari;

Η ιταλική φίρμα σημείωσε για μία ακόμη χρονιά ρεκόρ πωλήσεων και όπως είναι φυσικό θέλει να ανταμείψει ανάλογα τους υπάλληλους της.

Πέρυσι η Ferrari πούλησε συνολικά 13.221 αυτοκίνητα σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 18,5% σε σχέση με το 2021. Και κάπως έτσι ο CEO της μάρκας, Benedetto Vigna, ανακοίνωσε στους 5.000 υπαλλήλους ότι θα πάρουν ένα πριμ που ανάλογα με τη θέση του καθενός θα φτάσει έως και τις 13.500 ευρώ!

Πάντως, όσοι δουλεύουν στη Ferrari θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όχι μόνο επειδή το μπόνους για πέρυσι είναι αυξημένο κατά 12,5%, αλλά επειδή του χρόνου θα είναι ακόμη υψηλότερο.

Το 2023 αναμένεται μία νέα χρονιά ρεκόρ για τη Ferrari που θα έχε μπει και σε φουλ παραγωγή η Purosangue. Το πρώτο SUV της μάρκας. Μέχρι το 2025 αναμένεται να δούμε συνολικά 15 νέα μοντέλα και εκδόσεις, καθώς και το πρώτο ηλεκτρικό της μάρκας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!