NEA

Το Suzuki Swace ανανεώνεται

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε μία διακριτική ανανέωση για το οικογενειακό της φουλ υβριδικό που βασίζεται στην Toyota Corolla.

Στο πρότυπο ενός τυπικού facelift το Swace ξεχωρίζει από τις μικρές αισθητικές αλλαγές στο εμπρός μέρος. Υπάρχει νέος προφυλακτήρας, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και κάποιες εξίσου απαρατήρητες αλλαγές στο πίσω μέρος. Εννοείται πως οι διαστάσεις δεν έχουν αλλάξει και διατηρείται και στέισον αμάξωμα με το μεγάλο πορτμπαγκάζ που φθάνει τα 596 λίτρα ή τα 1.606 με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Στο εσωτερικό νέος είναι ο πίνακας οργάνων 7 ιντσών, ενώ υπάρχει μία αναβαθμισμένη οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment. To σύστημα αυτό έχει πλέον μόνο έναν φυσικό διακόπτη για την ρύθμιση της έντασης του ήχου, ενώ όλες οι υπόλοιπες εντολές γίνονται μέσω της οθόνης αφής.

Κάτω από το καπό υπάρχουν μικρές αναβαθμίσεις. Έτσι, ο κινητήρας των 1,8 λίτρων έχει δεχθεί μία βελτίωση της ισχύος ώστε στο υβριδικό του σύνολο να αποδίδει πλέον 140 ίππους. Στο τομέα των επιδόσεων, τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 9,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ./ώρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!