NEA

Πώς κατάφερε μία Ferrari να εγκλωβιστεί σε έναν ανελκυστήρα;

Δεν είναι ξεκάθαρο τι οδήγησε στην κατάρρευση του ασανσέρ. Πάντως, η ασημί Ferrari θα χρειαστεί πολλά λεφτά για να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή της.

Οι εργαζόμενοι στην αντιπροσωπεία της Ferrari στο Palm Beach στις ΗΠΑ είχαν μία μάλλον δύσκολη μέρα, καθώς κατά την φάση της μεταφοράς μίας πανάκριβης Ferrari Roma είχαν ένα απίστευτο ατύχημα.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το ασανσέρ για την μεταφορά του αυτοκινήτου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η πανέμορφη Ferrari να καταλήξει στον πάτο του φρεατίου έχοντας πάθει σοβαρές ζημιές.

Η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα αν τα καύσιμα που χύθηκαν από το ρεζερβουάρ είχαν αρπάξει φωτιά.

Για την ανάρτηση του αυτοκινήτου των 250.000 δολαρίων επιστρατεύθηκε ένας ειδικός γερανός, και χρειάστηκαν πάνω από 4 ώρες προσπαθειών, ώστε να καταφέρουν να βγάλουν την πανέμορφη Ferrari από αυτή την κατάσταση.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!