NEAPINED

Το επόμενο VW Golf δε θα έχει εξατμίσεις

Το VW Golf βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, με την εταιρία να έχει πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη γενιά του. Έστω και αν η γκάμα του μοντέλου είναι πλήρως ηλεκτρική.

Η πρώτη απόφαση αφορά την τρέχουσα γενιά του, η οποία θα έχει ένα facelift μέσα στο 2024 ώστε να συνεχίσει για 2-3 χρόνια ακόμα. Για την επόμενη γενιά πάντως, που θα εμφανιστεί σε πέντε χρόνια από τώρα, στελέχη της εταιρίας έχουν δηλώσει ότι θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Ένα ακόμα ζήτημα που μένει να επιβεβαιωθεί είναι το αν θα παραμείνει το όνομα «Golf» στην γκάμα της VW. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα ονομάζεται ID. Golf και θα τοποθετηθεί μεταξύ ID. 3 και ID. 2 το οποίου θα παρουσιαστεί μέχρι το 2025.

Πάντως, η 9η γενιά του Golf έχει ακόμα πολύ δρόμο, καθώς η 8η γενιά θα υπάρχει για αρκετά χρόνια ακόμα, με όλες τις εξηλεκτρισμένες λύσεις αλλά και συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Στόχος της εταιρίας είναι να ανανεώσει και την σχεδιαστική της γλώσσα αλλά και να διεκδικήσει και πάλι την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις, την οποία έχει χάσει από την Toyota.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!