NEA

Το 2025 θα παραδοθεί ο δρόμος Πάτρα – Πύργος

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα που θα αλλάξουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα σε Πελοπόννησο και Κρήτη.

Όπως είπε  Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξη του στο Action, υπενθύμισε ότι ο οδικός άξονας Πάτρα – Πύργος είχε σταματήσει επειδή η προηγούμενη Κυβέρνηση ήθελε να ευνοήσει συγκεκριμένο εργολάβο για να πάρει κανάλι.

«Το έργο είχε κατατμηθεί και αυτό είναι ό,τι χειρότερο. Η εμπειρία δείχνει ότι κάθε φορά που σπάμε ένα έργο, το έργο αυτό δε γίνεται», εξήγησε και υπογράμμισε: «Εμείς βρήκαμε λύση. Τα εργοτάξια στο Πάτρα – Πύργος τώρα λειτουργούν στο φουλ και το έργο αυτό πλέον έχει μπει σε ράγες υλοποίησης. Το 2025 θα παραδοθεί και αυτό το κομμάτι των 77 χλμ. στην Ολυμπία Οδό».

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε επίσης με αφορμή τον ΒΟΑΚ ότι: «Η ειδοποιός διαφορά με την πολιτική του χθες είναι ότι εμείς δεν πήγαμε στην Κρήτη για να πούμε ότι θα κάνουμε το έργο. Πήγαμε στην Κρήτη την ώρα που τα εργοτάξια είναι εκεί και ξεκινά το έργο. Δηλαδή το πρώτο κομμάτι του ΒΟΑΚ έχει ξεκινήσει».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!